2010. július 8., csütörtök

Költözni, vagy nem költözni...?!

Ez itt a kérdés.

A napokban felvetődött, hogy esetleg érdemes lenne fognom a motyóm, és odébbállnom a blogspot.com-ról. Egyelőre még eléggé kétségek között leledzem, azonban ezt előbb-utóbb valószínűleg érdemes lenne elkövetnem, hiszen mégis csak határozott mennyiségű tárhely és "művészi szabadság" áll rendelkezésemre itt a blogon. Nem mellesleg nem a legfelhasználóbarátabb a felület (gondolok itt pl az új hozzászólásokra, ilyesmikre). Emellett, mivel szegény laptopom elhalálozott (a képen az új játékszerem látható), és minden adatom odaveszett a 2-es számrendszer világában, így nem lenne túl bonyolult sem a dolog lebonyolítása. 

A Blogspot-nak viszont meg van az az előnye, hogy ismerem a kezelését, és már Ti is ismeritek az idevezető utat. :) 

Szóval nem tudom...
Szavazzatok! A szavazás 2010. július 20-án, 15:00-kor fog lezárulni. Nem mondom, hogy feltétlenül a szavazataitok alapján fogok dönteni, hiszen itt azért már közbeszólnak a mocskos anyagiak is, de mindenképp nagy segítség lenne. Úgyhogy nyomjatok! 

Köszi!

Luna 

2 megjegyzés:

Rain írta...

Szervusz kedves Luna!
Amennyiben úgy érzed, hogy nem elég amit a jelenlegi (ingyenes) szolgáltató nyújt, érdemes "elköltöznöd". Két évig ingyenes tárhelyen volt a rainakvarisztika.hu is, annak minden nyűgjével (szerver leállások sorozata) és minden pozitívumával (ingyenesség, reklám mentesség).
Egy wordpress motort szerintem nem nehéz feltenni egy fizetős, dinamikus tárhelyre, sőt vannak olyan szolgáltatók amelyeknél egy-két kattintás ennek a telepítése. Bele tanulni meg mindenbe bele lehet vala, ha rászánja az ember az ehhez szükséges időt. ;)

Üdv,
Rain

Luna írta...

Hát, ha valaminek szűkében vagyok mostanában, az az idő. Tényleg döntésképtelen vagyok teljesen... :(